torsdag den 6. januar 2011

Stoffer..

Så har jeg gjort det igen..købt en masse stoffer!
Altså dem til at sy af. Stof og stil har udsalg, så der var jo noget jeg manglede, helt vildt. Brugte to timer i butikken. Jeg skulle finde stof til nye puder til både stue og soveværelse. Desuden skulle jeg have et par voksduge.


Den ene voksdug er allerede taget i brug, har også købt en rød af slagsen. Til venstre stof til puder i stuen, til højre til soveværelset.

Jeg har et "indretningsproblem". Vi havde en gammel råhvid sofa, som vi så har skiftet. Problemet består i at jeg blev "overtalt" til at vi fik sort sofa!!!
 (Tænkte jo at vi var to til at bo i huset, og så måtte begge også bestemme, og min mand ville gerne have en sort sofa)
Men min hjerne blokere totalt når jeg ser det sorte. Oven i købet har vi købt et mørkgrøn tæppe, som absolut ikke hjælper på blokeringen.
(Det kan så hurtigt blive skiftet ud når vi når lidt lysere tider!)
Jeg måtte da have haft en lettere hjerneblødning den dag vi var ude at shoppe


Men mørkt mørkt mørkt...
Så nu kalder syrummet og jeg skal prøve at udrette et mirakel med mine ny indkøbte stoffer. På min mors gamle havelåge af en symaskine
 (min er jo til reperation).
Til alt held har jeg et par forårsgrønne strejf jeg kan smide ind i bunken og lette lidt.

Ønsk mig held og lykke på min rejse til de sorte sofaers land.
May the force be with me.
Lene

3 kommentarer:

Solsikke sagde ...

Hej Lene.

Jeg er spændt på at resultatet. Er sikker på, at du får lavet nogle superflotte puder. :-)
Ja, det med sofaer er vist ikke så nemt. :-) Vi har en meget lys sofa. Men jeg sukker over, at den er umulig at holde pæn med to små krudtugler i huset. Tidligere havde vi en sort lædersofa, og den var bare det mest praktiske. ALT kunne den tåle. Og så blev den bare vasket af med en fugtig klud. :-) Men hvor var jeg dog træt af at kigge på sort læder i min stue!! :-)Nu ser jeg på en lys og smule nusset sofa i min stue. Pest eller kolera.. hm.. :-)

Hanne sagde ...

Hej Lene.
Hyggelig blog du har - nu har jeg meldt mig som fast læser..
Tak for din kommentar på min blog.
"Problemet" med de sorte sofaer var jeg igennem i dec måned. Der skulle vi ha nye sofaer og hvis der var noget jeg ikke ville ha, var det læder og slet ikke sort. Hvad købte vi.... sorte lædersofaer. (pga af Bæstet - hunden). Jeg har lavet nogen puder med pangfarver... og nu er jeg faktisk rigtigt glade for dem.
Ha en dejlig dag.

Balles Bazaar sagde ...

Hej Lene
Dejlig blog - du får lige en ny fast læser.